Nov
26
Nov

Klubb: Musikens Hus

Totalt Jävla Mörker + Fredag den 13:e

tjm500

När Alleycat huserar på Musikens Hus brukar det bli arrangemang av den fartfyllda sorten och den här torsdagen blir det sannerligen åka av! Hoppa på döntåget o åk med till slutstation!

TOTALT JÄVLA MÖRKER – på scen 22.00
Efter fyra års tystnad har Totalt Jävla Mörker återuppstått. På julafton 2014 släppte helvetespunkarna nya låten ”Paranoia” från sin kommande ep och våren och sommaren 2015 gjorde bandet sina första spelningar sedan 2010 i bland annat Umeå, Stockholm, Göteborg och Sundsvall.
Totalt Jävla Mörker har under sin 15 år långa karriär släppt fyra kritikerrosade album. Skellefteåbandet är ett respekterat liveband och har gjort sig ett namn genom sina beryktade konserter. I mars 2010 valde TJM att stänga dörren till omvärlden för att få arbetsro och samla kraft och inspiration till vad som komma skall. 2015 är det återigen dags att visa att livemusik inte bara handlar om USB-minnen, kolsyra och laptops – det är helt enkelt dags att visa var skåpet ska stå, helvetespunken är tillbaka! Ni som var på Fillers fina tillställning i våras vet vad vi snackar om!
Totalt Jävla Mörker ska upplevas live.
Lyssna här:

https://open.spotify.com/artist/7fkLTaXKsJd0SeZTyyWd5U

FREDAG DEN 13:E – på scen 21.00
Fredag den 13:e bildades i Göteborg hösten 2006 av gitarristerna Stoffe och Jacob. De två delade en önskan om att blanda rivig rock n roll med stökig punk och snart rekryterades trummisen Niclas, sångaren Anders samt basisten Skägget och bandet var ett faktum. En sjua spelades in som snabbt sålde slut och bandet fortsatte med split-samarbeten med vännerna i Dobermann Cult och Trubbel. Sommaren 2010 släpptes debut-LPn som följdes upp med dubbla turnéer genom Europa. Tre år senare kom uppföljaren ”Tjugohundratretton”, vilken även indikerade starten för en ny upplaga av bandet då basisten Peppe kom med på tåget. Tidigare den här sommaren avtäcktes tredje fullängdaren ”Domedagar” vilken följdes upp av en turné genom Tyskland, Tjeckien och Polen. Nu fortsätter festen genom Svea rike under hösten – 23/10 i Stockholm, 24/10 i Örebro och 26/11 i hemstaden Göteborg. Full fart åt helvete!

”In closing, I don’t think I’ve ever been this impressed by a band’s ability to move so wildly within its own context without losing any continuity and cohesion. It literally has everything I love about aggressive music in one album.” – bucketlistmusicreviews.com

Lyssna här:

https://open.spotify.com/artist/13QkzI8GgBzHtbDWRFjBoX

DJs: Eddie Engvall + Ted

Totalt Jävla Mörker + Fredag den 13:e
Musikens Hus
Torsdag 26/11
Öppnar: 20.00
På scen: 21.00
Biljetter: Pusterviks biljetter samt http://ticnet.se/ (glöm inte att det ALLTID är billigare att köpa biljetterna på pusterviks biljetter, då slipper ni ticnetavgiften)
Entré: 160 kr + förköpsavgift

http://www.jonk.se/