Jul
10
Jul

Klubb: Sunny Afternoon

Boys of Terror

boys of terror
Pga den svenska skitsommaren har after work-klubben blivit försenad men nu börjar äntligen solen titta fram och då poppar klubben Sunny Afternoon upp som ett trevligt inslag i den tråkiga arbetsveckan. Premiär onsdag den 17.e Juli och då kör Boys of Terror live ute på terrassen och Kalle från Långfinger står för plattvändandet! Fri entré gäller o vi kör igång från 17.00

BOYS OF TERROR – kör live 19.30
Det var i en sunkig trea i Masthugget med DT:s andra LP i bakgrunden som Boys of Terror gick världen till mötes. Med bottenskrapet av Hisingens punk- och metaldrägg och universitetets girigaste popkids bildade man sig ett fullskaligt band och började under sommaren att repa in låtarna som skrivits. Det låter varken originellt, nytänkande eller speciellt häftigt.
Det är samma gamla visa som gäller; glada låtar med texter om att vilja dö.
Precis så som det ska vara. Innehåller bl.a. medlemmar från Crispy Strauters

https://www.facebook.com/BoysOfTerror

http://boysofterror.bandcamp.com/

DJ: Kalle från Långfinger + gäst

LITE OM KLUBBEN
Sunny afternoon är precis som namnet antyder en sommarklubb som handlar om sol och eftermiddagar och där fokus ligger på gammal pop o rock (The Kinks är en bra grund helt enkelt). Klubben kör vidare på den gamla traditionen lill-lördag och är helt enkelt en soft after work-klubb på onsdagar som håller till ute på Henriksbergs takterrass. Till skillnad från andra klubbar så händer allt ute på själva takterrassen. Både dj:s samt artist uppträder ute på själva terrassen för att skapa en så mysig stämmning som möjligt.

Det är alltid fri entré och artisten går på redan vid 19.30 så att folk ska kunna komma förbi på en öl eller en god drink och njuta av lite bra live-musik samt dj:s som spelar skön musik.

Sunny Afternoon
Henriksbergs takterrass
Varje onsdag hela sommaren från 17.00
Artisten ställer sig ute på terrassen o kör ca 19.30