Det fanns en tid i Göteborg då inga rockklubbar fanns. En tid då man knappt såg alternativa människor om man inte hängde i Vasaparken, en tid då alla popare satt på Café Java o lekte djupa med en bok de ej förstod ett skit av i handen. En tid då vissa människor tröttnade på att det inte fanns vettigt ställe att gå till där man slapp höra skitmusik.

Vi två tröttnade (Matilda & Jonk) och startade upp Club Slacker som under åren blev en kär oas att återvända till då Göteborgs rocköken var torrare än någonsin.
Åren gick och allt var grymt men till slut hamnade vi en återvändsgränd. Klubben hade blivit stor och tog upp mycket tid och Matilda hade ej tid för sin egen musikkarriär, så vi beslutade att lägga ner klubben.
Men precis som alla gamla punkband så kommer det alltid en re-union. (Vi hade dock en re-union med Slacker innan vi blev gamla o feta….så det är skillnad!)
Och efter en re-union känner man hur jävla roligt det är att umgås mycket med sina gamla bandmedlemmar (läs klubbkollegor) och hur kul man har när man sysslar med något som var ens hjärtebarn back in the days…
Bandet brukar oftast börja lira igen, samma händer med Club Slacker. Vi är tillbaka. Gammal är äldst.

Club Slacker är alltid första fredagen varje månad och håller numera till på Pustervik.

Urplock på artister som spelat på Club Slacker genom åren:
The Bronx, Refused, Horrorpops, The Vaccines, Imperial State Electric, Coffinshakers, Stiff Little Fingers, Deadbolt, Wayne Kramer, m.m.