Aug
31
Aug

Klubb: Showdown

Cosmonauts (US) + Friends of Doherty + Gamla Pengar

cosmonauts

Så här på sensommaren så firar vi in hösten, och vilken jävla höst det kommer att bli! Det var några år sen som man fått in så mycket intressanta internationella akter som i år. Sjukt pepp! Först ut av denna kavalkad av spännande band är Cosmonauts från kalifornien!

COSMONAUTS (US) – på scen 00.00

Riktigt bra jävla skit!Skränig garage med brit pop-melodier och surf-riff som växer samman till en underbar sörja. Nya plattan ”Persona non grata” släpptes precis på Burger Records som bland annat släpper Nobunny o Apache o andra kanonakter och att de valt att nu även signa Cosmonauts säger en hel del. Slutbabblat, underteckand är bakfull och hjärnan är mos så in o lyssna själv istället. Gillar du inte Cosmonauts har du tyvärr ingen bra musiksmak, så enkelt är det bara. Mitt ord är givetvis lag och detta är ett av gigen i år jag ser fram mest emot!

friendsofdorothy
FRIENDS OF DOROTHY – på scen 23.00
Sir Henry Fiat har bytt skepnad till Paul Fashion och har äntligen insett att kläderna är viktigare än musiken. Trots detta uttalande är det fortfarande snabb punk med catchy refränger. Bandet består av Paul Fashion sång – Karl Craptone gitarr – Burt Nosebleed bas och Alabama Chrome på trummor. Klassisk sättning med fartfylld musik. Är ni osäkra på hur det kan låta – gå in på Spotify och sök er fram på Friends Of Dorothy. Bandets två sjutummare ligger där – No Sex On Paul Fashion Street och To Perverted For Sex.

http://open.spotify.com/artist/0BMkQuC5jDifxXa9vuWlYe

http://www.myspace.com/friendsofdorothyofficial

Gamla Pengar pressfoto 2013
GAMLA PENGAR – på scen 22.15
I en tid där yta och cred premieras är det befriande med ett band som kör på ren känsla. Även om Gamla Pengars punk är politisk i grunden, är de lika mycket ett rockband sugna på att rita en snopp på väggen. Ta chansen att se ett band i sitt esse som alltid ger åtminstone 70-80% till skillnad från din morsa. Efter tre kritikerrosade ep’s släpper Gamla Pengar i höst/vinter/vår/sommar sitt efterlängtade debutalbum

http://open.spotify.com/artist/5UMJfpwljtmMJF10dcK5Rp

DJ: Brink vevar svängig rock, garage o annat gött stök

SHOWDOWN
Henriksbergs takterrass
Lördag 31 Augusti
Entré: 20 kr innan 22.00 – därefter 80 kr
Öppet: 21.00-02.00
Happy Hour 21.00-22.00