febposter

posterfebweb

Jonk.se har börjat ett spännande samarbete med bowlinghallen Majorna Bowling som ligger mittemot våra gamla klubbdomäner dvs Henriksberg på Stigbergsliden.

Majorna bowling är känt för sin familjära och mysiga hall med brett sortiment i baren, allt för att skapa den trivsamma stämningen för sina stammisar.
Vid bana 1-8 har vi nu byggt ett DJ-bås där vi kommer att ha DJ:s inbokade varje torsdag mellan 20.00-23.30 för att skapa en lite klubbigare och trevligare känsla i hallen.

För att sätta lite extra piff på torsdagarna kommer även vår nya skojiga minitävling ”Röda Käglan Challenge” att äga rum där du har chansen att vinna friserier!

RÖDA KÄGLAN CHALLENGE:
När maskinen ställer upp den röda käglan på ettan (dvs när den röda käglan står längst fram) så får du säga någon i personalen eller vår dj-ansvarige Jonk som är vid bana 1-8 innan du kastar. Lyckas du då få en strike så vinner du en friserie helt gratis! Kom ner och pröva lyckan i en skojig tävling där du har allt att vinna och inget att förlora.

Det är ingen extra kostnad vare sig för att det är DJ eller för att man är med i Röda Käglan Challenge, det är vårt sätt att bjuda våra gäster på lite extra underhållning!

Banor bokar ni som vanligt genom att ringa till hallen på 031-422993

Majorna bowling på facebook:
https://www.facebook.com/Interbowling-Majorna-181343788573679/