Nov
9
Nov

Klubb: Bowlingklubben

DJ:s: Schamalin & Hallejulia

Majorna Bowling har startat en torsdagsklubb som även passar dig som bara vill göra after-worken till något roligare! Varje vecka bjuder vi in olika DJ:s som sätter sin prägel på kvällen! Så istället för en nattklubb kör vi mellan 20.00-23.30!

Vi kör även med den spexiga tävligen som kallas för Röda Käglan Challenge där man genom tur samt skicklighet kan vinna friserier! Mer om det här nedan, men låt oss först presentera veckans dj:

SCHAMALIN & HALLEJULIA
Schamalin och Hallejulia (eller Malin Öberg och Julia Sahlström) spelar skivor var och varannan vecka på bland annat Pustervik, Oceanen (Pish Club/High Time) och Truckstop Alaska, när de inte arrangerar Kiss My Ass Club på Studio HPKSM. Bowlingkvällen till ära spelar de allt mellan psych till disco och lite till!

Hur går då Röda Käglan Challenge till?
Om den röda käglan ställer sig på ettan (dvs längst fram) när du ska kasta så säger du till lekledaren Jonk (killen med brillor o keps som alltid spelar på bana 3 bredvid DJ-båset!) eller någon i personalen som sedan kollar när du kastar! Får du då en strike vinner du en friserie som du kan använda samma kväll eller en annan kväll, det är helt upp till dig! OBS! Du måste alltså säga till INNAN du kastar så att någon ansvarig bevittnar din strike!

Banor bokar du genom att ringa 031-422993. DJ:sen står på sidan där bana 1-8 är belägna och börjar dj:a 20.00 men musiken hörs givetvis på båda sidorna i hallen! Är du sugen på att komma och bowla tidigare är hallen öppen från 15.00!

Torsdag 9 November
Majorna Bowling
Stigbergsliden 18 (mittemot Henriksberg)

http://www.majornabowling.se/

http://www.jonk.se/

DJ-torsdagarna på Majorna Bowling presenteras ihop med Amplified Medborgarskolan