Aug
10
Aug

Klubb: Showdown

Fucking Werewolf Asso + Tiger Bell + The Shallows

FWA_partypromo01FUCKING WEREWOLF ASSO – på scen 00.00
Det var ett tag sen man hörde om Fucking Werewolf Asso då medlemmarna haft fullt upp med diverse andra projekt men nu har de stuvat om i leken och adderat en gitarrist. En gitarr må vara
symbolen för ”det säkra kortet” i leken men placerar du det i sin FWA:s kaotiska hand som irriterar så många medspelare och åskådare så vet ingen riktigt vad för hand det blir i slutändan. Dags att syna FWA nu på lördag o se om deras nya hand är en bluff eller ej!

Lokomotivet FWA har stått still på hållplatsen 8bits-punk länge nog nu. Alla passagerare och personal vet precis hur det sett ut här! Det har varit en trevlig resa men det är dags att åka vidare! Samma land med en annan miljö…välkommen till Indiekaos-electrico!

Du kommer att känna igen dig! Samma energi uppbackat av frenetiska trummor, synthar som benfinner sig precis i dödsögonblicket, röster som skriker orden om ”kärleken att hata det man inte kan sluta älska” och den totala avsaknade av självbevarelsedrift! Det är bara lite vackrare nu! Lite större, lite mer varierat… lite närmare avgrunden!

Http://fwamusic.bandcamp.com

TIGER BELL – på scen 23.00
Tiger Bell har sedan 2010 gjort sådan musik som de själva tycker det behövs mer av. Snabb, trallig punk/pop/rock med överdoser av tjatiga, tjejiga körer. Lisa, Lotta, Canan och Lovisa bor alla i Stockholm men ursprungligen är alla utom en från Luleå. Bandet vurmar för vinyl och har släppt en 7- och 10-tummare, den senare med låten Slaughter’s Daughter som är en hyllning till Luleås lokala roller derbylag med samma namn. I höst kommer debutalbumet som är inspelat tillsammans med Frans Hägglund och Per Nordmark. Det var mer än två år sedan Tiger Bell gästade Göteborg så gissa om de är sugna! Fullt ställ, håll i hatten och såna där grejer!

http://open.spotify.com/artist/7AgQsFbL6hB74vQ40QtBZ8THE SHALLOWS – på scen 22.15
Streetpunkarna i The Shallows återvänder till scenen efter ett års tystnad. Gänget har det senaste året avstått spelningar för att jobba stenhårt på debutskivan ”Hitchcock Blonde” som förväntas komma i höst.

Chapmans Torgsromantikerna är kända för att leverera svettig käftsmällspunk med refränger med god skrål-along-potential. Trion tar inspiration från band som Rancid, Randy och Fidlar, och ser varje övertramp över treminutersgränsen som ett hemskt nederlag.

http://open.spotify.com/artist/5IrHC0D40GHEPyhSNA6A4f

SHOWDOWN
Lördag 10/8
Henriksbergs takterrass
Öppet: 21.00-02.00
Happy Hour 21.00-22.00
Entré: 20 kr innan 22.00 – därefter 80 kr.

http://www.jonk.se