Jan
2
Jan

Klubb: Club Slacker

Långfinger + Valter Nilsson & The Grandpa Juniors + Lofot

Långfinger © Aurora Alänge
Club Slacker kickar igång konsertåret 2016 med att presentera tre Göteborgsfavoriter! Det må vara långt tills dess men vi börjar peppen redan nu! Observera att vi för en gångs skulle kör på en LÖRDAG denna gång! Att Slacker kör en lördag på Pustervik är en one-time-only-händelse så det är alltså inget man ska missa!

LÅNGFINGER – på scen 00.00
2015 var det bevingade året då det åter skapades storverk på Nya Varvet. Ända sedan gitarren i Mangas Coloradas tystnade och lade sig likt en kall höstdimma över Göteborg, har viskningarna hörts i spårvagnarnas gnissel.

Förutom att få ryggskott, flytta till USA, byta jobb, meditera i nedåtvända hunden och
köpa nya gitarrer, så har medlemmarna i rockorkestern Långfinger lagt all vaken tid på att färdigställa det som bland musikvetare och hipsterskägg kallas ‘den viktiga skivan’. Album nummer tre med andra ord!
Men innan det är dags att avtäcka 2016 års grandiosa schifva är det verkligen hög tid att bränna av några riff i hemstaden. Det var ju fan på tiden!?

Från Liepaja till London, Långfinger sprider sitt musikaliska rockpaket som en projektil genom kosmos och tillbaka!
Rockstravaganzá unite!

https://open.spotify.com/artist/2QTIqO2L5Jnv9rNRFwUNbv

Http://langfinger.net/

http://facebook.com/Langfingerofficial

VALTER NILSSON & THE GRANDPA JUNIORS – på scen 23.00
(Rabiat dekadent andralångsoul. Ett band med fuckups från olika generationer som blommar upp på scenen och påminner dig om att du lever. Avslutade sin förra spelning på Pustervik med halva publiken med uppe på scenen.

LOFOT – på scen 22.00
Lofot är svängig progressiv rockmusik med prunkande texter på svenska. Pekoral säger någon, magnifikt påstår en annan. Delikata toner från förr; Genesis, November och Pink Floyd möter din fantasi om att det bästa inte har hänt än.

https://open.spotify.com/artist/0v5RvEmCZNLVlpY6i7odlD

DJ konsertlokalen: TBA
DJ Matsalen: TBA

Club Slacker
Lördag 2 Januari
Pustervik
Öppet: 21.00-03.00
Entré: 100 kr

http://www.jonk.se/

http://www.pustervik.nu/

Förköp finns på Pusterviks biljetter samt ticnet.se