Dec
11
Dec

Klubb: Holy Moly

M.O.T.O (US)

M.O.TO med fri(villig) entré på Holy Moly? Behöver vi ens säga något mer? Enligt oss på Alleycat Records är det nackskott om man titulerar sig själv som garagepunkare och inte dyker upp denna kväll!

Vi kommer att gå runt med en hatt för att be om bidrag till M.O.T.O så lämna gärna snålbyxorna hemma för den här artisten förtjänar guld o gröna skogar!

Om du på något sätt har missat M.O.T.O så är det ett amerikanskt garagepunkband som bildades redan 1981 i New Orleans av Paul Caporino! Lineupen har ändrats åtskilliga gånger men Caporino består! M.O.T.O har verkligen turnerat världen över (hur manga band kan pricka av Kina, Japan och Australien på turnélistan?)

Poppig sing-along-garagepunk när den är som bäst! Hits såsom ”Gonna get drunk tonight”, “The chick can tell”, “I hate my fucking job”, “dance dance dance” m.m. Listan kan göras lång!

Mer info om M.O.T.O hittar du här:

https://www.facebook.com/MOTO-17549598293/

DJ:s denna afton blir C-P Westman, Snake från Tomma Intet & Alleycat Records med vänner!

Vi öppnar redan 19.00 så kom i tid om du vill få plats! M.O.T.O går på ca 20.00!

När? Måndag 11 December – 19,00-01.00
Var? Holy Moly
Pris? Fri entré men vi uppmanar alla att skänka vad man kan, om artisterna ej kan få ut ett skäligt gage så kan vi ej fortsätta med de här trevliga gratistillställningarna på Holy Moly så se det som att ni investerar I framtida musikaliska upplevelser. 100 procent av pengarna som kommer in går till artisten.

Giget presenteras ihop med Amplified Medborgarskolan