Nov
9
Nov

Klubb: WWDIS + Showdown

Metz (CAN) + Honningbana (NOR)

metz-2013Sommaren är underbar och ljus men snart kommer det deprimerande vintermörket. Deppa inte ihop för det, WWDIS och Showdown visar vägen i mörkret. I November har ni följande ljuspunkt att se fram emot!

METZ (CAN) – på scen 23.30
Kanadensiska trion Metz är som att titta i skivbacken på den tiden indiemusik betydde nåt kompromisslöst, hårt, avigt och som man fick bry sin hjärna med för att förstå. 
Metz är en återgång till allt som är bra med hög, extatisk och levande musik. Har du en förkärlek till Shellac, The Pixies, The Jesus Lizard och Public Image Ltd när de är som mest onda, kommer du antagligen älska dessa gossar. Under de senaste tre och ett halvt åren har Metz spelat i källare, butiker skridskor, klubbar och festivaler. Med ett antal EP´s i ryggen släppte man i år debuten på Sub Pop med lysande recensioner. Plattan är producerad av Holy Fuck’s Graham Walsh samt Crystal Castles tekniker Alexandre Bonenfant. 

http://open.spotify.com/artist/18TNVFTJ6WfeicsMRrdJHI

HONNINGBANA (NOR) – på scen 22.30
Honningbarna är ett band som trots medlemmarnas unga ålder har spelat runtom hela Europa och mottagits med ord som energiska, svårt att stå stilla och ett jäkla röj. Inlevelsen och scenshowen Honningbarna levererar är omtalat som ett av det råaste i Norge. Det är nästan omöjligt att inte ryckas med. Efter en by:Larm konsert blev de omtalade som ”Om du var där och det inte föll dig i smaken, så kan du lika gärna hålla dig hemma istället för att gå på konserter. Det finns inte bättre musiklycka live än det som Honningbarna levererar”.
Senaste skivan ”Verden er enkel” släpptes i början på 2013 och har fått strålande kritik. Skivan är producerad av Pelle Gunnerfeldt (The Hives, Johnossi mm) och det är många som spår att Honningbana blir Norges nya stora musikexport trots att de sjunger på norska.

Honningbarna har inte bara tänkt äta körsbär med de stora, de har tänkt att spotta stenarna på dem. I 2013 är vi alla Honningbarn
http://www.youtube.com/watch?v=Dg8GLcIPytU
Om det inte ringer en klocka när du hör namnet Honningbana eller läser beskrivningen så kanske du kommer ihåg vilken käftsmäll du fick när förbandet till The Bronx gick på i december på Pustervik. Vilka var det? Trillade poletten äntligen ner?

http://open.spotify.com/artist/6G5StsdpEhbhdrmJG0WMMx

DJ:s TBA

Biljetter finner du här:
Pusterviks biljetter:
www.pusterviksbiljetter.com
Ticnet:

http://www.ticnet.se/event/metz–honningbana-biljetter/281167

WWDIS & Showdown presenterar
Metz + Honningbana
Lördag 9 November
Henriksbergs Takterrass
Öppet: 21.00-02.00
Happy Hour 21.00-22.00
Ålder: 18 år.
Entré: 140 kr + förköpsavgift.

Http://www.jonk.se