Nov
6
Nov

Klubb: Club Slacker / High Time

Uncle Acid & The Deadbeats

Helt sjukt nog har inte klubbarna High Time & Club Slacker gjort ett samarrangemang förut trots våre snarlika musiksmak, men nu när Uncle Acid & The Deadbeats kommer på besök är det äntligen dags!

UNCLE ACID & THE DEADBEATS – på scen 23.00
Uncle Acid & The Deadbeats är bandet som förvaltar den brittiska hårdrocken bättre än typ alla andra band som försökt de senaste 20 åren. Bandet kommer från Cambridge, England och började spela live först i och med deras tredje album Mind Control för 2 år sedan. Det goda ryktet kring bandet har sedan dess blommat ut ordentligt och de har hunnit med en support-turné till gudarna Black Sabbath bland annat.

De musikaliska trådarna Uncle Acid knyter ihop är många. Gammal engelsk metal och amerikansk psykadelia utgör någon slags grund. Bandets huvudman Kevin Starr har sagt att de egentligen är ett popband med fuzzboxar och texter om mord och död.

Mytbildning, skräck-teman och numera allmänna ockulta inslag finns med i bilden och de hanterar det snyggt från skivomslag till scenshow. Nästan så man glömmer hur fruktansvärt bra låtmaterial och fingertoppskänsla Uncle Acid har. Sen kan man prata om hur mycket man får pröjsa för förstapressarna osv men det lämnar vi till andra och fokuserar på en grym spelning med ett fantastiskt band!

Lyssna här:

https://open.spotify.com/artist/16PcI6JjJuUfPlsX8Ffvfl

DJ´s konsertlokalen: Sandy D & Mother T (High Time)
DJ Matsalen: TBA

Support på scen 22.00

Club Slacker & High Time
Fredag 6 November
Pustervik
På scen: Uncle Acid & The Deadbeats + support
Öppet: 21.00-03.00
Pris: 200 kr
Åldersgräns: 18 år

http://www.jonk.se/