Jul
5
Jul

Klubb: Club Slacker

Vidunder + Molior Superum

VIDUNDER-PRESS-2013-3

VIDUNDER – på scen 00.00
Vidunder är bluesig 70-talsrock kryddad med inslag av garage. Trion sällar sig nu till Spiders, Horisont och Dean Allen Foyd, och släpper sitt debutalbum på Crusher Records.

Vidunder från Malmö består av Martin Prim (sång och gitarr), Linus Larsson (bas) och Jens Rasmussen (trummor). Bandet bildades en bit in på 2011 och det tog inte lång tid innan de släppte sin debutsingel Asmodeus på Crusher Records samma år. Skivsläppet följdes av spelningar runt om i Sverige och delade scen med bland andra band som Spiders, Trummor & Orgel och Dean Allen Foyd.

Under senare delen av 2012 var det återigen dags att kliva in i studion, denna gång för att påbörja inspelningen av Vidunders debutalbum. Resultatet blev ett album med tio spår. På albumet återfinns bland annat Summoning The Not Living, som likväl skulle kunna framförts av en ung Roky Erickson med sitt 13th Floor Elevators; bluesiga balladen Threefold som balanserar upp albumets mer tyngre och ösigare låtar; Threat From The Underground som är en av de tre låtar på albumet som gästas av gitarristen John Hoyles (gitarrist i Spiders, tidigare även Witchcraft och Troubled Horse). Musiken kan lika lätt föra tankarna till dåtidens Captain Beyond eller Blue Cheer, som till dagens alltid aktuella och tillika landsmän Graveyard. Albumet är mastrats av Henryk Lipp på Music A Matic i Göteborg.

http://open.spotify.com/artist/1DHXDNJYvVmlhM0Kf5tGSG
www.vidunderband.com
www.facebook.com/vidunder

molior

MOLIOR SUPERUM – på scen 23.00
Molior Superum levererar dunderösig boogie-rock och skitigt sjuttiotal varvat med stonerrock. Ingen sitter stilla och har tråkigt när detta fantastiska band sparkar arsle på scen. Deras första fullängdsskiva ”Into the sun” har tagits emot med öppen famn och mycket god kritik både i Europa och USA. För dig som diggar Grand Funk, Captain Beyond, Thin Lizzy, Clutch m.m

http://open.spotify.com/artist/61Rdij6g0FBcoU3F6wmsoB
https://www.facebook.com/pages/Molior-Superum/418651215180

DJ:s
Klubblokalen: Fy bubblan! (Matilda från Steget + Anna från Five Finger Foreheads)
Foajén: Kalle från Långfinger

CLUB SLACKER
FRE 5 JULI
PUSTERVIK
ÖPPET 22.00-03.00
ENTRÈ: 100 kr